.

El president grana, Josep Maria Andreu, va presenciar els partits i posterioment va ser l’encarregat d’entregar els trofeus als campions/es i sotscampions/es d’aquesta temporada. Foto: Nàstic

Les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona van acollir dissabte una gran jornada matinal de pilota, celebrant les finals del Campionat de Catalunya de Mà del 4 i mig 2021.

En categoria femenina, Josune Jiménez va guanyar a Sandra Alonso per 18-12. Mentre que en la final de 3a categoria, Leoncio Alonso es va imposar amb claredat per 22-6 a Martí Villanueva. Mentre que en la 2a categoria masculina, Victor León es va proclamar campió per un ajustat 22-19 a Javier Otaño.

La final de 1a categoria no es va poder celebrar a causa de la lesió del finalista Alex Ibarra, proclamant-se campió el jugador Andoni Arrasate. Cal destacar que el l’equip de La Casa de los Navarros es va emportar 3 títols de les 4 finals disputades.

En acabar les finals, es va celebrar un partit d’exhibició de mà a parelles entre Asier Arribas i Pau Blanca contra Andoni Arrasate i el jugador del Nàstic, Sergi Queralt, que malauradament es va retirar durant el transcurs per una lesió a l’espatlla.