.

.

TOTS 21

Les Festes de Sant Roc de Tarragona ja tenen programació enllestida de les festes d’enguany. El toc de sortida serà la Retrobada, que en aquest cas és gairebé literal després de dos anys de retallades pandèmiques, el dissabte dia 13 amb la Revetlla amenitzada per l’orquestra La Traca i la DJ Pubilla. L’endemà, dia del pregó i proclamació de la pubilla, s’arrodonirà la cercavila i una altra sessió de ball desenfrenat a càrrec en aquest cas de l’orquestra Balahits i Deejay DJ.

El dilluns 15, dia de la Mare de Déu, contempla un homenatge a la Xarxa Santa Tecla i tot seguit un concert vermut amb els Grallers Tocaferro. Ja a la tarda hi ha prevista la Cercavila amb el Seguici de Sant Roc i els castells amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. El dia s’acomiadarà amb els sons del ball de gralles dels Grallers la Virola i la sessió del DJ PD Peting.

El dimarts 16, últim dia de la festa, acull la part més tradicional amb l’anada a l’ofici de Sant Roc i la tornada amb ball de gegants. El migdia serà hora per un concert vermut amb la Xaranga Tocabemolls i la tarda tindrà una festa infantil que servirà per arribar fins a les 23:00 hores fresc per poder assistir a la traca i correfoc amb el Drac de Sant Roc.

Redacció