.

.

TOTS 21

Imatge d’una edició anterior de les Barraques del Mamut

La quarta edició de les Barraques del Mamut de la Canonja compta amb un ampli cartell de grups musicals que ompliran l’escenari els dies 4 i 5 d’agost.

La Coordinadora de les Barraques, amb la regidoria de Joventut, ha estat dissenyant durant mesos el programa dels dos dies de concerts. Grups, orquestra i DJ actuaran a la zona del pàrquing de l’empresa BASF (c/ Vila-seca), i ens permetran gaudir d’una bona i variada oferta d’estils musicals, convertint l’espai en una zona d’oci i de música alternativa.

Les portes s’obriran a partir de les 9 del vespre, i cada barraca oferirà sopars freds i/o calents entre altres serveis.
La primera nit, la del divendres 4 d’agost, tindrà com a cap de cartell l’Orquestra Mitjanit, orquestra que, amb les seves versions d’ska i rock, no ha fallat en cap de les edicions de les Barraques de la Canonja. Abans, però, serà el moment del rock de Novena Senda i del rock urbà del Malo del Cuento.

La nit de dissabte ens portarà el rap combatiu-alternatiu de LDS (Lágrimas De Sangre), que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com el Rock i el Reggae, allunyant-se de tòpics d’herència nord-americana i que omple sales i places.

També podrem gaudir de les actuacions de BUL-KAK, CULTRUM, LDS i VIVERRIDS.

Finalment, DJ Dirty serà l’encarregat de tancar les dues nits de les Barraques del Mamut 2017.
La regidora de joventut, Marina Clavero, comenta que “les tres primeres edicions van ser tot un èxit de participació tant per l’organització com pel nombre de públic que va assistir a la festa i pensem que ja és un festival consolidat dins del panorama musical del Camp de Tarragona”.