.

Imatge de l’equip. Foto: Cedida

El passat diumenge 17 d’octubre, l’equip de veterans +40 del Monterols es va classificar per disputar la final del Campionat d’Espanya +40 de primera divisió, jugant a casa contra l’Internacional Club de Madrid.

La sèrie d’individuals va caure a favor dels jugadors reusencs per 3/2. Però per guanyar l’eliminatòria encara es necessitava guanyar un doble dels dos a disputar. El primer es va perdre i l’objectiu es va aconseguir quan el segon doble es va guanyar al súper tiebreak per 10/6, aconseguint així el passi a la final.

Quedar campions seria una bona manera de culminar una etapa d’or de la qual es poden destacar els següents èxits aconseguits per aquest equip de veterans: