L’equip de govern de Tarragona adverteix l’oposició que endurirà la seva postura davant denúncies ‘mediàtiques’

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Foto: Tarragona21.cat

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Foto: Tarragona21.cat

La denúncia de la CUP a dos regidors de l’equip de govern per presumptes incompatibilitats, coneguda aquesta mateixa setmana, ha estat la gota que ha fet vessar el got de la paciència. L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona està decidit fer un gir i portar davant els tribunals els grups que sustentin denúncies que finalment acabin en no res.

Sempre segons el seu parer, aquest enduriment de la seva postura es deu al fet d’estar farts del que consideren política d’aparador que obeeix només a la intenció d’expandir impressions de presumpta corrupció. Així ho han confirmat a aquest diari digital tant fonts de l’executiu local com membres d’almenys un partit de l’oposició, al qual ja s’hauria transmès de forma explícita el missatge.

“N’estem farts d’anar amb el lliri a la mà”, explicaven a aquest digital les fonts de l’equip de govern, que recordaven a més que l’únic regidor del consistori actualment condemnat per una sentència és precisament la portaveu de la CUP, Laia Estrada, per la seva actuació en l’anomenat ‘cas Bershka’ (tres mesos de presó que no complirà per aldarulls en una manifestació). Una resolució judicial que està recorreguda, però que podria suposar l’obligació a deixar el seient al plenari en cas de ser ratificada.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *