.

L'equip de benjamines, format per Berta Pomés, Olivia Nolla, Natàlia Sánchez  i Martina Pomés  al tercer lloc del podi

L'equip de benjamines, format per Berta Pomés, Olivia Nolla, Natàlia Sánchez i Martina Pomés al tercer lloc del podi

Aquest dissabte 3 de maig es van disputar a Mataró les finals del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories de promoció, amb presència de tres equips de l’Escola del Club Atletisme Tarragona, els quals assoliren resultats força destacables, entre els què cal mencionar el tercer lloc assolit per l’equip benjamí femení en la final del relleu 4×60 metres..

L’equip de benjamines, format per Berta Pomés, Olivia Nolla, Natàlia Sánchez  i Martina Pomés aconseguia la medalla de bronze en la prova del 4×60, després d’imposar-se en la seva semifinal amb un temps de 39″03, registre que van haver de millorar fins el 38″49 a la final, aconseguint a més batre el rècord del club, per poder pujar al podi en tercer lloc i recollir la medalla de bronze.

En la mateixa prova, l’equip benjamí masculí, integrat per l’Alex Garcia, el Gerard Ferrandiz, el Marc Rozas i el Rubén Paredes tot i fer un fantàstic registre de 40″93, que representa la segona millor marca de l’escola en la prova de 4×60, no van aconseguir passar a la final. Però ja és un gran èxit arribar a semifinals, entre el 16 millors clubs catalans, després d’una prèvia on van participar més de 50 equips.

Una imatge del podi

Molt destacable també fou la participació de l’equip aleví femení en el relleu de 4×60 metres. Liana De las Heras, Marina Burjalès, Laura Yan Solé i Laurine Marimón aconseguien el pas a la final en acabar terceres en la seva semifinal amb un registre de 35″83, que millorava en gairebé un segon la marca que van aconseguir fa una setmana per poder passar la fase prèvia i es plantaven a la final. I a la final milloraven encara de forma sensible la seva marca, fins deixar-la en uns excel.lents 35″81 amb els què aconseguien finalment la sisena posició.

L’altre equip del CAT classificat per la jornada final, l’equip infantil femení de 4×80 finalment no va poder participar en aquesta jornada final per diversos motius.

Sens dubte un bon cap de setmana per escalfar motors per l’altra gran fita… el CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS que es disputa el proper cap de setmana a El Prat i que constitueix un altre dels punts culminants de la temporada per l’Escola CAT, la qual presentarà equip en totes les categories femenines i en algunes de les masculines, i en els què de ben segur atletes i pares gaudiran un any més de l’experiència que suposa competir, per un dia, contra la resta d’equips de Catalunya.