TOTS 21

L’operació té un pressupost previst de més de 3 milions d’euros i es preveu que la incorporació dels primers autobusos híbrids es faci efectiva durant aquest any 2021. Foto: EMT

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha iniciat el procés mitjançant el qual es compraran deu nous autobusos híbrids aquest any 2021. Així ho ha anunciat Jordi Fortuny, president de l’EMT, qui ha destacat que «aquesta adquisició forma part del pla de renovació de flota ja previst a l’Empresa Municipal de Transports».

S’inicia ara el procés per a la compra i el manteniment de deu autobusos nous que s’incorporaran a la flota per tal de retirar-ne els més antics i, alhora, també més contaminants.

«Volem autobusos nets. Treballem intensament perquè en el futur tots els vehicles funcionin amb hidrogen i, per tant, les emissions siguin zero. La incorporació dels autobusos híbrids és, doncs, un pas intermedi que ha d’ajudar-nos a ser més sostenibles abans d’aconseguir ser totalment verds i ecològics», afegeix el president de l’EMT.

L’operació té un pressupost previst de més de 3 milions d’euros i es preveu que la incorporació dels primers autobusos híbrids es faci efectiva durant aquest any 2021. El projecte es portarà al consell d’administració de l’EMT previst pel proper mes de març.

«Amb aquesta mesura», conclou Jordi Fortuny, «l’EMT fa un esforç, tot i el context, per disposar d’un servei públic essencial en les millors condicions possibles».

Redacció