.

.

TOTS 21

Els guanyadors del concurs. Foto: Cedida

Els guanyadors del concurs. Foto: Cedida

El 2n Concurs de Pesca d’Escata del Club Nàutic Cambrils reunia aquest dissabte a una setantena de participants. La jornada arrencava a les 8 del matí al Barlovento amb la reunió de patrons i, seguidament, les 22 embarcacions posaven rumb al matí de pesca. A partir de la una del migdia les embarcacions tornaven a port per realitzar el pesatge.

La primera posició ha estat per l’embarcació del Club Nàutic Cambrils Irene V, de Jordi Coderch, que també s’ha endut el premi al major número de captures amb 21. La segona i tercera posició han estat per embarcacions del Reial Club Nàutic de Tarragona. Nou Nereo ha estat segona i s’enduia el premi a la peça més gran, de 2.400gr. La tercera posició ha estat per l’embarcació Hobby.

Participants al concurs i acompanyants s’entaulaven per gaudir del dinar i recollir els premis en una jornada on el bon ambient ha estat el protagonista. Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils; Anton Callau, secretari del Club; Lluís Bosch, vicepresident del CNCB i Carlos Rubio, delegat de Pesca del CNCB, eren els encarregats d’entregar els premis a les embarcacions guanyadores.