.

.

TOTS 21

Foto de l'entrega de guardons

Foto de l’entrega de guardons

L’embarcació Anatoni va ser la guanyadora del 8è Concurs de Pesca de Bonítol- Trofeu Portman Nàutic, organitzat pel Club Nàutic Cambrils aquest passat dissabte 5 d’octubre. A més, també s’enduia el premi a la peça més gran. Un total de 13 embarcacions van ser les participants en aquest tradicional concurs de pesca que enguany tenia com a novetat la modalitat lliure.

De bon matí les tripulacions es van reunir al Barlovento de l’Escola de Vela per fer la reunió de patrons i un esmorzar conjunt. Tot seguit van embarcar-se per iniciar la jornada de pesca, que per a molts va ser bastant fructífera.

Abans de les 2 del migdia arribaven la majoria dels participants i començava el pesatge de les captures, també a la zona de vela. Finalment a la nit, es celebrava el sopar, a l’Hotel Sol Port, amb l’entrega de premis. I els guanyadors sortien a recollir els seus trofeus. L’embarcació Anatoni, de Fernando Cendra, va ser la guanyadora del Concurs i també s’enduia el premi a la peça més gran, que va pesar un quilo dos-cents. El segon lloc va ser per la Cuca Marina, de Mar Payerols, i el tercer pel Garrote, de Miguel Sánchez. D’altra banda, durant el sopar es va realitza