.

.

TOTS 21

Maite Mompó. Foto: Cedida

L’activista ecologista i directora de la campanya ‘Stop Ecocidio España’, Maite Mompó, visita la ciutat de Tarragona per presentar: «La llei de l’ecocidi: l’eina per canviar el món». La xerrada de presentació se celebrarà el dimecres 26 de gener a les 18:30 h, a l’aula 401 del Campus Catalunya de la URV, Tarragona.

L’esdeveniment està organitzat per Mare Terra Fundació Mediterrània i «Stop Ecocidio España», amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili.

L’ecocidi és el dany continuat i massiu a la natura i la destrucció dels ecosistemes, causant de l’emergència climàtica actual. Alguns exemples són: els abocaments de petroli, l’extracció minera  a cel obert o les emissions contaminats.

L’objectiu d’aquesta campanya és protegir al medi natural a través de la llei de l’ecocidi, convertint aquestes pràctiques en crims penals internacionals.

Maite Mompó és llicenciada en dret i compta amb una llarga trajectòria vinculada als moviments socials. Durant més de 10 va estar a bord d’alguns dels vaixells de Greenpeace com el Rainbow Warrior o l’Artic Sunrise. Actualment, és ambaixadora dels Protectors de la Terra a Espanya i directora de la campanya Stop Ecocidio a Espanya.

Redacció