.

JJ Miguel i Orion amb 16 de valoració i Tugores amb 22 (23 punts i 5 rebots) han sigut els jugadors més destacats per l’Ibersol CBT. Foto: CBT

Dotzé partit de lliga EBA de la temporada 2021-2022. L’equip seguia amb la baixa de Victor Vinós. Bona victòria per encetar l’any pels jugadors de Berni Álvarez, on un gran tercer quart ha acabat decantant el partit. JJ Miguel i Orion amb 16 de valoració i Tugores amb 22 (23 punts i 5 rebots) han sigut els jugadors més destacats per l’Ibersol CBT. Pels visitants Truño i Crespo amb 19 i 22 de valoració han sigut els més destacats.

Els visitants estrenaven el marcador, i després d’uns petits problemes amb el rellotge de possessió el partit tornava a arrencar amb una cistella de JJ al pal baix. Inici fred per part dels dos equips, molta fred al Serrallo. JJ es feia molt gran i aconseguia posar per davant als tarragonis. Els visitants estrenaven el seu compte particular des del triple i Tugores contestava també des de la línia de 3. Resposta visitant amb dos triples conscutius que trobaven més encert. Grans minuts de JJ amb 7 punts. Poca intensitat al parquet que feia que es veiessin moltes pèrdues de pilota. Els visitants igualaven el marcador després de dos tirs lliures (13- 13) a 2 minuts de tancar el primer quart. Entrada enèrgica d’Ousmane que posava per davant als blaus que acompanyat d’un ràpid contraatac finalitzat per Tugores en 2+1 i donava un petit marge als locals. L’entrenador visitant demanava temps mort després d’un triple en contraatac de Yoeri. El final del primer quart arribava amb un 23- 15 en el marcador.

El segon quart començava amb un triple dels visitants que imprimien més ritme al partit, els locals seguien freds en el partit per culminaven accions al contraatac. Parcial de 4-0 amb una esmaixada espectacular d’Ousmane que feia demanar temps mort a l’entrenador rival (29- 20). Tot i això els visitants seguien intentant retallar diferències, a manca de 4 minuts el marcador es reduïa (31- 26). Berni Álvarez demanava temps mort després d’un parcial de 0-6 per part dels visitants. El parcial seguia obert i els barcelonins amb un triple capgiraven el marcador, els locals molt nerviosos i amb molt poc encert no trobaven la manera. Parcial de 0-11 que Berni tornava a intentar frenar demanant temps mort (31- 37). Tugores trencava el parcial en contra amb una penetració i seguia coallant un bon partit. El descans arribava amb un 35- 38 en el marcador.

A la represa arribava el primer triple d’ Orion, dos grans defenses dels locals feien preveure un canvi de xip en el tercer quart. Orion aconseguia un altre triple i el partit s’igualava en el marcador. Tercer triple consecutiu d’ Orion que arribava al partit i obligava a demanar temps mort als visitants. Els ritme augmentava i Sherif aconseguia una cistella de mèrit que seguia donant un cert avantatge als del Serrallo. Dani Tugores seguia coallant un gran partit i amb un triple posava més distància en el marcador. El ritme era local i Güixens aconseguia una altra cistella, temps mort de Norberto Guerra. Triple de Yoeri Hoexum i semblava que es podia trencar el partit, la defensa posterior era bona i les bones sensacions locals creixien. Els visitants no trobaven la manera d’anotar i els locals es sentien molt còmodes, Ousmane aconseguia una altra esmaixada i el marcador reflectia un 60- 49 favorable pels tarragonins. Grans minuts dels locals que seguien jugant a plaer gràcies a un gran JJ Miguel. Al final del tercer quart el marcador reflectia un 64- 50.

Últim quart on els visitants ràpidament aconseguien un parcial de 0-4 que obligava a Berni a demanar temps mort per reorganitzar l’equip, l’avantatge era de 10 punts a manca de 8 minuts pel final del partit. En la tornada Yoeri aconseguia un altre triple i JJ tancava el rebot i permetia sortir ràpidament al contraatac. El partit ja havia canviat i tot i les alternatives en defensa plantejades pels visitants, els jugadors tarragonins jugaven a plaer. JJ seguia oferint un recital al rebot i palmejant en un rebot ofensiu posava el + 13 en el marcador, l’entrenador visitant demanava temps mort a falta de 6 minuts per finalitzar el partit. Els minuts seguien transcorrint i també l’avantatge blau es feia més gran. Tugores dirigia l’equip a plaer i també anotava a plaer, a manca de 3 minuts el marcador era de 74- 58. El partit arribava al seu final amb un marcador de 78- 65. L’ Ibersol CBT aconseguia començar l’any amb victòria.

Victòria de mèrit del CB Salou i derrota davant el cuer del Valls

La resta d’equips del territori han salvat els seus encontres amb resultats dispars. El cas del CB Salou té molt de mèrit, perquè aconseguia batre al líder de la categoria a l’inici de la jornada a la seva pista. Els de la Costa Daurada es troben còmodes a la part alta de la classificació després d’imposar-se al Baloncesto Olivar per 68-74.

Per la seva banda, un CB Valls amb bixes sensibles (Guillem Fàbregas, Jony Medina i Emilio Martínez) perdia a la pista del cuer, el CB Barberà, per 76-69. La segon derrota consecutiva de la temporada no impedeix, però, que els de l’Alt Camp estiguin en la zona noble de la taula.