.

El remodelat estadi d’Atletisme Municipal d’Igualada va acollir aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya Sub18 i Sub20 d’atletisme, organitzats pel Club Atlètic Igualada. Aquest campionat va comptar amb la participació de mig miler d’atletes.

En l’àmbit de resultats, els atletes del CA Tarragona van assolir una medalla d’or, una de plata i sis posicions de finalista.

Laurine Elisa Marimón. Foto: Jordi Lacambra

Laurine Elisa Marimón, atleta Sub18 entrenada per Jose Martín, aconseguia la medalla d’or al concurs del triple salt amb una millor marca de 12.42 metres que representava rècord del Campionat; Laurine va fer un concurs impecable. També va participar en la prova del salt de llargada on va fer un millor salt de 4.45 on el fort vent no va deixar competir a l’atleta del CAT amb les millors condicions fent dos nuls previs a aquest salt.

Núria Caballero i Maria Falcó, amb Bernat Rocamora. Foto: Jordi Lacambra

El concurs del salt d’alçada donava una nova alegria al Club Atletisme Tarragona, que presentava a competició dues atletes entrenades per Bernat Rocamora: Núria Caballero i Maria Falcó que eren tercera i quarta superant ambdues el llistó del 1.60 metres i decidint el lloc del podi els nuls previs entre les dos atletes.

Aleix Lago i Carla González. Foto: CAT

Óscar Leffer. Foto: CAT

Els altres finalistes del Club Atletisme Tarragona van ser  els atletes migfondistes que entrena David Lago. L’atleta Sub18 Carla González era 4a en el 800 metres amb una marca de 2:27.93, molt a prop de la seva millor marca; Óscar Leffer, també Sub 18, era 8è en la prova dels 1500 aturant el crono als 4:26.31, i Aleix Lago, atleta Sub20, era també 8è en els 800 metres (2:03.84). Hugo Rodriguez atleta que entrena amb el grup va ser 4art (2:01.93).

Per finalitzar, Núria Menchón atleta Sub20 entrenada per Juan Domingo va fer un millor llançament del martell de 28,28 metres assolint el vuitè lloc.