.

Una imatge dels guanyadors. Cedida.

El Club Nàutic Salou ha acollit aquest cap de setmana del 19 i 20 de novembre la Halloween Race, per a les classes Ilca 4 i Ilca 6, una regata marcada per les fortes ratxes de vent de Mestral de la jornada de dissabte, que van superar els 30 nusos i van impossibilitar la realització de cap prova als 59 participants de la competició.

Diumenge, en canvi, el vent va baixar la intensitat arribant als 25 nusos de màxima. Tot i així es va poder celebrar una única prova, en la qual el cambrilenc Joan Fargas es va posicionar segon en la general i primer sub 16. La competició la guanyava Ot Puig, del Club Nàutic Vilanova. La tercera posició va ser per Guillem de Llanos del Club Nàutic sant Feliu de Guíxols.

Per la seva banda, Laura Williams es proclamava Campiona femenina, quedant 13a en la classificació general.

Després de la primera prova, el comitè de regates decidia anul·lar la resta de proves per l’increment de la velocitat del vent, que tornava a pujar fins als 35 nusos.

L’equip del Club Nàutic Cambrils el completaven Andrea Dessard, Ariadna Ferrer i Alejandro Ferrero, tots ells acompanyats pel seu entrenador Guillem Griñó.