.

La marca aconseguida en la final és pràcticament la mateixa que la millor personal de Laura Centella, 55.46 segons

L’atleta grana, Laura Centella, va pujar al primer esglaó del podi en la categoria sub-20 amb una marca de 55.50 segons.

Centella suma un nou triomf en la seva jove i prometedora carrera en el món de l’atletisme. La tarragonina es va classificar per la final amb una marca de 56.44 segons a la Pista Gallur de la Comunidad de Madrid, instal·lacions que van acollir aquesta nova edició del campionats d’Espanya sub-20 en Pista Coberta.

La marca aconseguida en la final és pràcticament la mateixa que la millor personal de Laura Centella, 55.46 segons, que va aconseguir a l’aire lliure. Després de penjar-se la medalla d’or caldrà esperar les marques mínimes requerides per a competir en l’Europeu de Suècia sub-20 que es disputarà el mes de juliol.