.

L’atletisme del Gimnàstic de Tarragona va participar en dues de les fites més importants de la temporada. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona va participar en dues de les fites més importants de la temporada. Per una banda, els Campionats de Catalunya Sub-18 i Sub-20 i el Campionat d’Espanya Sub-23 celebrat a Sevilla.

En l’àmbit català, Laura Centella, atleta Sub-20, ampliava el seu palmarès aconseguint la medalla d’or en la prova dels 400 metres llisos. Per la seva part, Andrea Pascual, també en Sub-20, es penjava dues medalles de plata en la cita celebrada diumenge; en el llançament de martell i en el de disc. També en la mateixa categoria, Elena Andreu, aconseguia pujar al tercer esglaó del podi en llançament de disc.

Pel que fa als 400 m tanques, David Cruces, atleta Sub-20, sumava la medalla de bronze pel Nàstic. I en el relleu dels 4×400 en Sub-18, els joves Hugo Sánchez, Marc Weiss, Wael Ezouagh i Lluís Domènec també es van penjar la medalla de bronze; arribant a un total de nou, repartides en sis proves diferents.

A més a més, també cal destacar la meritòria 4a posició de Ruth Prats en salt d’alçada (Sub-18), la 5a d’Elena Andreu (Sub-18) en llançament de martell i la 8a de Gloria Machín (Sub-18) en salt de llargada.

A la prova nacional disputada a Sevilla, el Campionat d’Espanya Sub-23, Belén Bermejo va fregar el podi després d’una gran actuació. L’atleta grana es va classificar en 4a posició en el llançament de martell i Irina Peña va obtenir una destacada 7a plaça en el llançament de disc.

Tots els atletes de l’entitat, així com l’Escola d’Atletisme del Club Gimnàstic, van iniciar els entrenaments diaris a principi de setembre a la pista de l’Anella Mediterrània seguint totes les mesures de seguretat marcades i les indicacions del Patronat Municipal d’Esports.