.

.

TOTS 21

Xavier Sabata, Judith van Wanroij i Vespres d’Arnadí, en seran els protagonistes

Xavier Sabata, Judith van Wanroij i Vespres d’Arnadí, en seran els protagonistes

Demà divendres a les 9 del vespre l’Auditori Josep Carreras acollirà, un any més, la Gala Benèfica amb la Fundació Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia. Els seus protagonistes seran Xavier Sabata, un dels contratenors de més prestigi de l’escena europea; la soprano Judith van Wanroij, una de les veus més destacades de l’escena lírica i l’orquestra barroca de referència a Catalunya, Vespres d’Arnadí, dirigida per Dani Espasa.

En el 17è aniversari de la creació de l’Auditori Josep Carreras, Sabata, van Wanroij i Vespres d’Arnadí interpretaran un atractiu programa d’àries famoses d’òpera barroca. Aquest concert extraordinari, que també rep la col·laboració de l’Obra Social «la Caixa», comptarà amb una fila zero de l’esdeveniment per tal d’aconseguir el màxim de fons per a la lluita contra aquesta malaltia.

Cal recordar que el preu de les entrades és de 50 euros i es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.