TOTS 21

Els agents van observar que el conductor no portava el cinturó de seguretat i la ITV del vehicle estava caducada. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment aquest diumenge un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte lleu de furt a Tarragona. També el van denunciar administrativament per donar positiu en heroïna, no portar el cinturó de seguretat i tenir la ITV caducada.

Els fets van tenir lloc ahir al matí, pels volts de les 11.30 hores, quan una patrulla de mossos va observar un vehicle que circulava a una velocitat poc adequada per l’N-340, a l’altura de Tarragona. Els agents van comprovar que el titular tenia dues citacions judicials i policials vigents del jutjat de Vilafranca del Penedès motiu pel qual van aturar-lo a la Plaça Imperial Tàrraco de Tarragona. Els agents van observar que el conductor no portava el cinturó de seguretat i la ITV del vehicle estava caducada.

En escorcollar-lo, van localitzar dues caixes de petits electrodomèstics embalats que acabava de furtar en un establiment de la ciutat. A més, va donar positiu per heroïna. Les diligències penals s’han transmès al jutjat de guàrdia de Tarragona.

ACN