.

.

TOTS 21

Una oficina de Treball

Una oficina de Treball

L’atur ha tornat a caure a la província de Tarragona i ho ha fet un 4,3% el mes de juny, en plena temporada turística. Segons dades publicades aquest dijous pel Ministeri de Treball, l’atur s’ha reduït en gairebé 2.700 persones el darrer mes a les comarques tarragonines.

Ha baixat per sobre de la mitjana catalana, que s’ha situat en el 3,9%, però per sota de les demarcacions de Girona i Lleida, amb descensos del 6,8 i 6,7%, respectivament.

Tots els sectors productius menys l’agricultura han registrat números verds durant el mes de juny a la demarcació de Tarragona.

A Catalunya, el nombre de persones aturades al juny es va situar en 510.947 desocupats, cosa que suposa un descens de 20.952 aturats en relació amb el maig i és el cinquè mes consecutiu de caiguda de l’atur, segons el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

En relació amb el juny de l’any passat, el nombre de persones sense feina s’ha reduït de 59.267 persones i amb aquesta caiguda s’acumula un període de dos anys complets de descensos de la desoc