L’associació Etcètera anuncia que també optarà al concurs per gestionar el mòdul 6 de la Tabacalera

Un concert de Pau Vallvé organitzat per Etcètera al Centre Tarraconense. Foto: Cedida

L’associació cultural Etcètera ha anunciat que optarà a la cessió de la M6 de la Tabacalera un cop l’ajuntament de Tarragona enllesteixi el Pla Director d’aquest equipament i surti a concurs públic la seva gestió. En un comunicat, Etcètera “celebra que hi hagi la voluntat municipal de posar a disposició dels col·lectius culturals interessats la gestió cultural d’aquest espai”.

“Oppida és un toc d’atenció per dir que, culturalment, les coses no es fan prou bé a Tarragona”

L’associació afirma que les demandes de la plataforma Oppida han servit per posar de manifest que hi ha espais municipals que poden tenir usos culturals i ara estan infrautilitzats o en desús, i celebra aquelles mesures que serveixin per pressionar a l’administració des del diàleg. “La demana d’Oppida és un clar toc d’atenció i necessari per dir clar que, culturalment, les coses no es fan prou bé a Tarragona”, assegura el president d’Etcètera, Òscar Ramírez.

“Certs polítics han de tenir més cintura”

Ramírez ha indicat que “certs polítics han de tenir més cintura i no es poden molestar quan escolten segons quines demandes”, i ha afegit: “que els responsables de cultura no oblidin que, sense el teixit associatiu, no poden fer una bona política cultural que arribi a tothom. Les entitats fan, de manera subsidiària, allò que no pot fer el consistori”.

L’entitat, que l’estiu passat va organitzar a les ciutats de Tarragona i Reus un festival dedicat a la figura del cineasta Pier Paolo Pasolini, reunint a més d’un miler de persones en les tretze activitats que configuraven l’esdeveniment, ha avançat que ja està treballant en l’elaboració del Pla de Treball i de Gestió que presentarà al concurs públic de la M6.

Etcètera realitza activitats culturals de manera habitual. Enguany ja ha participat en mitja dotzena de presentacions de llibres i recitals poètics i actualment està preparant un cicle de concerts acústics que s’iniciarà a finals d’estiu a la ciutat de Tarragona.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *