.

.

TOTS 21

Tots aquells usuaris que ho desitgin podran accedir telemàticament als fons documentals de l’Arxiu un cop presentada la sol·licitud corresponent. Foto: Cedida

L’Arxiu General de la Diputació de Tarragona adapta els seus serveis de consulta i reproducció de documents a la situació de desescalada del confinament i reinicia l’activitat de forma telemàtica. Aquest servei de la Diputació havia aturat la seva activitat amb motiu de l’estat d’alarma provocat per la COVID-19.

A partir d’aquest mes de maig, tots aquells usuaris que ho desitgin podran presentar sol·licituds d’accés a la documentació de l’Arxiu. Caldrà fer-ho on-line, a través d’una instància genèrica a la Seu electrònica de la Diputació: https://seuelectronica.dipta.cat/instancia-generica o bé mitjançant una sol·licitud normalitzada, que s’adreçarà per correu postal o missatgeria al Registre General de la institució: http://www.dipta.cat/sites/dipta/files/media/sollicitud_dacces_i_reproduccio_v1.pdf.

Les sol·licituds es registraran i atendran per ordre de recepció; tanmateix, sempre tindran preferència les peticions d’informació i còpies de documents que s’hagin d’aportar a procediments administratius i judicials.

En una primera fase, els serveis de consulta i reproducció de documents es prestaran exclusivament de forma telemàtica. Està previst que, properament, es plantegi l’obertura de les dependències de l’Arxiu per poder oferir també el servei de manera presencial. En aquest cas, s’adoptarien totes les mesures necessàries per garantir la seguretat i la salut del personal i dels usuaris. Per qualsevol dubte o consulta l’Arxiu General de la Diputació de Tarragona posa a disposició dels usuaris la següent adreça de correu electrònic: arxiu@dipta.cat.