.

.

TOTS 21

Imatge de la Fira d'art de Creixell. Foto: Tarragona 21

Imatge de la Fira d’art de Creixell. Foto: Tarragona 21

Creixell acull aquest dissabte la segona edició de la Fira d’Art del municipi. Uns 80 artistes d’arts plàstiques, poesia, pintura, música i escultors hi participen. A les 9h els pintors més matiners posaven les seves parades amb una gran varietat d’estils i de propostes. Aquarel·la, serigrafia i tinta xinesa són algunes de les modalitats que utilitza Susana G. López. Amb aquesta fira “esperem que la gent comenci a valorar l’art” així com “donar a conèixer la nostra obra al poble” explica aquesta pintora. D’altres propostes com la fotografia digital és el que ofereix Julia Moral.

A les 10.30h ha començat un taller de tintes medievals impartit per Rafael Romero, professor de la universitat de Belles Arts de Barcelona. A partir de les 11h les entitats culturals del poble han començat una rua amb gralles i capgrossos. També hi haurà temps per ballar sardanes, un espai adreçat als més petits i un espai solidari per recaptar fons pel poble saharaui.

Un dels objectius de la fira és “la divulgació de l’art i promoció del seu comerç” així com “la vinculació amb les causes solidàries” explica Roser Puig, coordinadora de la Fira.

Al vespre continua la festa amb la projecció del documental i un recital poètic. A més tots els artistes disposen de làmines que es posaran a la venta per recaptar fons per l’investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. “Aquesta és la segona edició i enguany es consolida la fira com una cita més de Creixell amb una major participació d’artistes” explica Susa Torres, promotora de la Fira de les Arts de Creixell.

Fira d'art de Creixell. Foto: Tarragona 21

Fira d’art de Creixell. Foto: Tarragona 21