.

.

TOTS 21

Fotografia de la medalla de plata obtinguda per l'arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Maria Pitarch

Fotografia de la medalla de plata obtinguda per l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Maria Pitarch

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Maria Pitarch, continua acumulant èxits esportius i augmentant el seu palmarès. Després que el passat cap de setmana (4 i 5 de maig) aconseguís la medalla de bronze en el Gran Premi d’Espanya d’Osca, aquesta setmana ha aconseguit la plata en el Campionat d’Espanya Universitari.

El dimarts 6 de maig es va celebrar al campus dels  tarongers de la Universitat de València el campionat d’Espanya universitari, en el qual hi va participar l’arquera del Club de Tir amb arc Constantí, Maria Pitarch, en representació de la Universitat Rovira i Virgili.

A la competició hi han participat 16 universitats de tot l’estat, i Maria Pitarch ha aconseguit la plata del campionat d’Espanya proclamant-se sotscampiona universitària i portant a la Universitat Rovira i Virgili la primera medalla nacional de la temporada de campionats d’Espanya universitaris d’aquest 2019. A més de la plata, l’arquera constantinenca afegia en el seu palmarès un nou rècord de Catalunya a 50 metres tant junior com sènior. La propera cita esportiva per a Maria Pitarch serà la lliga nacional de camp aquest dissabte 11 de maig a Montcada i Reixach. D’altra banda, els/les representants del Club de Tir amb arc Constanti preparen el campionat de Catalunya el 19 de maig a Lleida.