.

.

TOTS 21

Francesc Larios, junt a Chelo López-Ibarre, a la seva esquerra. Foto: Cedida

El primer acte de precampanya realitzat per Esquerra la Pobla de Montornès ha sigut un èxit d’assistència amb un centenar de persones.

L’acte, presentat per la periodista torrenca Carol Cubota, ha començat amb la intervenció de la senadora Laura Castel, que ha destacat la bona comunicació amb l’Ajuntament per tractar els temes amb força agilitat, com per exemple, en la petició de l’eliminació de les bandes sonores de l’autopista que tant molestaven als veïns i veïnes de Poblamar.

Posteriorment, s’ha entrevistat a l’alcalde, Francesc Larios, que ha fet una valoració d’aquests quatre anys de mandat. Ha començat per la part econòmica i la destacable millora del consistori en aquest curt període, entrant al detall, tant en l’augment d’ingressos com en la reducció de despeses i les bonificacions pels ciutadans.
Ha destacat i remarcat “el valor de les entitats i associacions municipals” i la importància que tenen en l’augment de l’activitat després de la pandèmia, ja que moltes d’aquestes activitats van coorganitzades o compten amb la seva col·laboració.

També ha valorat moltes de les inversions realitzades, com “les millores del cementiri, l’aixopluc de l’escola o els bars municipals”. Ha llistat algunes de les que estan pendents de realitzar els pròxims mesos, com la remodelació de la plaça de la Bassa i ha avançat projectes que estan preparant, com la reforma del passeig de l’Estació.

Després de l’entrevista a l’alcalde, s’ha presentat, amb molta expectació – ja que no es coneixia qui era la candidata – la número dos de la llista per les municipals, la Chelo López-Ibarra, poblenca de quaranta-set anys, vicepresidenta de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) i amb molta participació en les activitats de la Pobla de Montornès.

Ha destacat la “il·lusió” que li va transmetre l’alcalde quan li parlava dels projectes presents i de futur i que n’esperava d’ella, i que juntament amb l’equip de treball que s’ha format per les municipals, no va dubtar en cap moment de sumar-se al projecte i d’acceptar el repte d’assumir el número dos de la llista republicana. L’acte ha finalitzat amb la participació dels assistents en el programa participatiu i el vermut-concert amb la música en directe de Xavi Jaumot.