TOTS 21

Psicomotricitat i escola esportiva, nous descomptes en els abonaments familiars i obertura del gimnàs els diumenges són les principals novetats de la nova programació que s’iniciarà a l’octubre

Psicomotricitat i escola esportiva, nous descomptes en els abonaments familiars i obertura del gimnàs els diumenges són les principals novetats de la nova programació que s’iniciarà a l’octubre

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per a una nova temporada d’activitats esportives que s’iniciarà a l’octubre amb diverses novetats. Una de les principals és que s’amplia l’oferta d’activitats per a nens i nenes.

Així, a la proposta de natació, que es manté els divendres, s’hi suma l’escola esportiva per alumnes de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària i la psicomotricitat dirigida a alumnes de P3, P4 i P5 d’Educació Infantil. Dues activitats per fomentar l’esport entre els més petits i perquè adquireixin i millorin les seves habilitats motrius.

L’altra novetat d’aquesta temporada són els abonaments familiars que inclouen importants descomptes. En aquest sentit, amb la inscripció de dos membres de la unitat familiar, les activitats dels fills menors de 25 anys: psicomotricitat, escola esportiva o activitats dirigides i gimnàs són gratuïtes.

Aquesta oferta serveix per a les activitats dirigides i gimnàs i té un cost de 120 euros el trimestre, així com per activitats dirigides, gimnàs i raqueta, per 150 euros al trimestre. Altres opcions són l’abonament personal de 60 euros al trimestre, l’opció mensual per 25 euros, el pack de 10 entrades per 18 euros (a utilitzar en 3 mesos) i l’entrada puntual, per 3 euros.

Pel que fa a la psicomotricitat i l’escola esportiva el preu és de 60 euros trimestre o 25 mensual, mentre que la natació té un cost de 66, el trimestre. Pel que fa a la gent gran, poden continuar gaudint de gimnàstica de manteniment de forma gratuïta.

D’altra banda, per tal de fomentar les pistes de tenis recentment reformades, així com les pistes de pàdel, s’ofereixen també diversos abonaments. Un d’ells permet complementar les activitats i gimnàs i l’altre és de solament de raqueta, en què també es potencia l’opció de fills gratis en cas d’inscriure’s dos membres de la unitat familiar.

Gimnàs obert els diumenges

La sala de fitnes del poliesportiu de Miami Platja, que es va reformar la temporada passada i que poden utilitzar totes les persones, majors de 16 anys, que s’apuntin a les activitats esportives, obrirà també els diumenges. Aquesta és una altra de les novetats que permetrà gaudir d’aquest espai, de les 9 a les 12.45 h. Recordem, a més, que els dos poliesportius municipals des d’aquest 2019 estan oberts també els diumenges.

Setmana de portes obertes

Aquest any se celebrarà la cinquena edició de la Setmana Europea de l’Esport simultàniament en tots els països de la Unió Europea del 23 al 27 de setembre de 2019. Coincidint amb aquestes dates, l’Àrea d’Esports durà a terme una setmana de portes obertes. Zumba, tai-txi-txuan, pilates, abdominals o ciclisme de sala són algunes de les classes dirigides que s’oferiran als poliesportius municipals en diversos horaris de matí i tarda, de dilluns a divendres durant tota la temporada i que es podran provar durant aquesta setmana de manera gratuïta. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer als poliesportius municipals.