.

.

TOTS 21

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau “reconeix i celebra la feina que han realitzat les noies, exemple extraordinari de dedicació, disciplina i passió, valors que les van fer guanyar el play off català”. Foto: Cedida

L’Antón Massagué SP&SP s’acomiada de la Fase d’Ascens per un positiu en Covid-19 Les 1es classificades de la fase final catalana no podran jugar els Play Offs que es disputaran a Alacant entre el 6 i el 9 de maig perquè, a menys de 15 hores d’iniciar la competició, un positiu per Covid-19 a l’equip l’aparta de la competició.

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau s’acomiada d’una fase final “a la que han arribat amb esforç, perseverança i treball d’equip”, segons afirmven en nota de premsa des del club. “La loteria d’aquesta pandèmia els obliga a dir adeu a una oportunitat històrica, doncs era el primer cop que un equip femení de voleibol disputava una fase final d’ascens d’aquesta categoria, a la nostra ciutat”.

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau “reconeix i celebra la feina que han realitzat les noies, exemple extraordinari de dedicació, disciplina i passió, valors que les van fer guanyar el play off català. Un èxit del què son responsables i protagonistes absolutes sota el guiatge, la tenacitat i la entrega d’Aleksandar Stevovski i Tania Todorovic, un tàndem perfecte que ha permès impulsar el voleibol femení a Tarragona. Ara les hi toca jugar el partit més exigent: el que hauran de disputar contra la frustració d’una renúncia per la salut i el bé comú””.

Tot el club “agraeix la tasca incansable de l’equip de jugadores, entrenadors i staff tècnic durant aquesta difícil temporada per al sector esportiu”.

Redacció