.

.

TOTS 21

Un moment de l'acte de presentació celebrat avui a Tarragona

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), i  l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)  han acordat unir forces per tal que la campanya Signa un Vot per la Independència faci un salt qualitatiu que permeti arribar amb més força a tota aquella gent que vol exercir el dret fonamental de petició.

Així ho han anunciat avui Albert Batet, alcalde de Valls; Josep Andreu, alcalde de Montblanc; Eudald Roca, alcalde de la Secuita;  i Jordi Molinera, regidor d’Altafulla en un acte conjunt celebratd al local de l’ANC a Tarragona, en el què s’han fet públics els detalls de l’acord a les comarques del Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà i Priorat.

Aquest acord es visualitzarà especialment amb la nova recollida intensiva d’instàncies del proper 22 i 23 de març, i en què les dues entitats preveuen posar a disposició dels ciutadans de la majoria de les poblacions de les comarques.

L’acord suposarà que la campanya, -basada en la recollida d’instàncies per demanar al Parlament la convocatòria d’una consulta sobre la independència i, en cas que aquesta no sigui possible, que declari la independència de Catalunya- compti amb el suport logístic dels municipis de l’AMI, permetent arribar a més punts dels territori i amb més força. A més, es promourà l’aprovació de mocions de suport a la iniciativa als plens dels ajuntaments i es cercaran punts de recollida fixes.

Respecte la propera recollida intensiva, l’acord entre l’ANC i l’AMI permetrà, a més de superar els 1.000 punts de recollida, arribar al 98’5% de la població del país.