.

Nacho García, fent l’1-0. Foto: COE

Un gol d’Abel Ruiz al minut 75, rematant de cap creuat una centrada d’una falta, ha donat la victòria al combinat espanyol de futbol que avui s’ha estrenat al Camp Nou de Reus enfrontant-se a Bòsnia-Herzegovina i classificant-se per a semifinals.

Als cinc minus, Nacho García avançava el combinat de ‘l’altra Rojita’, i l’encontre semblava que aniria per camins tranquils, fins que una incomprensible fallada defensiva regalava l’empat al minut 4 de la represa, obra del davanter Hasic.

Espanya s’ha mostrat aturdida pel gol de l’empat, però minuts després començava a reaccionar amb ocasions de gol, especialment fruit de faltes directes. D’una d’elles ha vingut el 2-1, que ha tranquil·litzat la selecció, que no ha patit en cap moment per mantenir el resultat fins al xiulet final.

Espanya ja s’havia desfet d’Algèria en la primera jornada del grup A per un còmode 1-4 a l’estadi de Calafell.