TARRAGONA 21

Pau Ricomà, atenent els mitjans de comunicació arran de l’explosió. Foto: ACN

L’Ajuntament de Tarragona ha decretat dos dies de dol oficial per la gravetat de l’explosió d’ahir a l’empresa IQOXE que va provocar una persona morta, una altra desapareguda i vuit ferits. Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de l’Ajuntament de Tarragona.

Per altra banda, l’alcalde Pau Ricomà ha convocat una Junta de Portaveus a les 12.30h. per parlar dels fets ocorreguts ahir i aportar tota la informació que el Govern Municipal disposa.

Per la seva part, la Generalitat també ha decretat avui dos dies de dol, segons ha anunciat el president, Quim Torra, en la seva estada a La Canonja.

Dol a Vila-seca

Finalment, l’Ajuntament de Vila-seca ha decretat un dia de dol. Així, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Vila-seca, presidida per l’alcalde, Pere Segura i reunida aquest dimecres a les 14 hores per tal d’analitzar els incidents ocorreguts ahir a la tarda a l’empresa química IQOXE del polígon sud de Tarragona, ha decidit declarar ‘davant la gravetat dels fets’ un dia de Dol Oficial al municipi ‘en solidaritat amb les víctimes dels municipis veïns’.
Durant aquest període, concretament fins demà dijous dia 16 a les 20 hores, les banderes onejaran a mig pal a l’Ajuntament de Vila-seca i demà a les 12 hores davant la porta principal de la Casa Consistorial es guardarà un minut de silenci.