L’alcalde i el president del COE refermen l’aposta per als Jocs del 2017 a un any de la inauguració

Alejandro Blanco i Josep Fèlix Ballesteros, en una imatge d'arxiu

Alejandro Blanco i Josep Fèlix Ballesteros, en una imatge d’arxiu

L’alcalde de Taragona, Josep Fèlix Ballsteros, i el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, han refermat avui en una carta conjunta l’aposta decidida per als Jocs del Mediterrani quan justament falta un any per a la celebració de l’acte d’inauguració.

Reproduïm integrament la carta:

“Avui 30 de juny falta exactament un any per a la cerimònia inaugural dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una de les cites esportives més importants dels propers anys i un esdeveniment de primer nivell a la conca mediterrània, que no només suposarà la transformació, impuls i projecció internacional per Tarragona, Catalunya i Espanya, sinó que també serà una gran oportunitat per reforçar la unió, solidaritat, pau i concòrdia entre els pobles de la Mediterrània.

L’Ajuntament de Tarragona i el Comitè Olímpic Espanyol, organitzadors d’aquest esdeveniment, amb l’aval i suport del Govern d’Espanya, de la Generalitat de Catalunya, de les Diputacions provincials de Tarragona i Barcelona, i dels ajuntaments dels altres 15 municipis seu, treballen colze a colze des de fa molt temps en aquesta oportunitat única, en la qual hem dipositat tota la nostra energia i la nostra il·lusió per convertir els Jocs de Tarragona en un èxit del qual sentir-se orgullosos.

El projecte avança cada dia, creixent pas a pas i consolidant fites importants que estem convençuts que ens portaran a organitzar un gran esdeveniment esportiu. L’anunci per part del Govern d’Espanya d’una nova aportació de 3M €, s’uneix al fet que les infraestructura previstes avancen a bon ritme, que noves empreses s’estan adherint al finançament dels Jocs i que tenim consolidat un magnífic i implicat equip de voluntaris.

No hi ha temps a perdre. Les dues institucions recolzem indiscutiblement el projecte i estem absolutament bolcats en la seva realització. Encara queda molta feina per davant però estem convençuts que l’energia i l’esforç que hem dipositat a Tarragona 2017 ens portaran a organitzar uns Jocs modèlics, sostenibles i amb un important llegat de futur.

És el moment de la unitat, del consens i de l’esforç compartit, de demostrar que un cop més som capaços de fer grans coses junts. És el moment d’aprofitar aquest repte i organitzar els millors Jocs Mediterranis de la història”.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *