.

.

TOTS 21

Elsa Artadi, directora de coordinació interdepartamental del Govern i persona de confiança de Carles Puigdemont, és la directora de campanya de Junts per Catalunya, segons han avançat diversos mitjans i ha confirmat l’ACN. El fins ara director de Rac 1 i candidat número 8 a les llistes per Barcelona, Eduard Pujol, en serà el portaveu.

L’equip de campanya dissenyat per Puigdemont també està format per dos directors adjunts: el director de comunicació del Govern, Jaume Clotet, i l’alcalde Valls i número tres de la llista per Tarragona, Albert Batet.

La resta de l’equip el completa el cap de gabinet de Puigdemont a la Presidència, Josep Rius; el periodista i publicista Ramon Piqué; i el responsable de comunicació del PDeCAT, Toni Aira.

Artadi és una de les persones que s’ha desplaçat a Brussel·les per idear juntament amb Puigdemont la candidatura de Junts per Catalunya i ocupa el número 10 per Barcelona. Es va donar de baixa del PDeCAT poc abans de confeccionar la llista electoral, així doncs hi forma part com a independent. També va formar part de la direcció del PDeCAT i va haver d’abandonar aquesta responsabilitat arran el règim d’incompatibilitats que estableixen els estatuts del partit.

Al costat d’Artadi, Jaume Clotet i Albert Batet dirigiran la campanya de la llista liderada per Puigdemont, en què el PDeCAT ha quedat relegat. L’equip també està integrat pel cap de gabinet de Puigdemont a la Presidència que també s’ha desplaçat a Brussel·les, Josep Rius; el publicista Ramon Piqué que assumirà la part creativa i d’imatge; i el responsable de comunicació del PDeCAT, Toni Aira.

També hi ha una figura que farà d’enllaç entre l’equip de campanya i el PDeCAT que assumirà Francesc Sànchez, que va ser responsable legal de CDC i portaveu de la formació.

ACN