TARRAGONA 21

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que aquests dies de Setmana Santa «comptem amb un reforç del dispositiu de control als accessos a la població de Salou per part dels Mossos d’Esquadra, així com una vigilància dels carrers del nucli urbà per part de la Policia Local». Així, si alguna persona aconsegueix saltar-se la primera mesura, podrà ser retingut, de forma immediata per la Guàrdia Urbana, sancionat i retornat a casa seva.

El batlle ha demanat la col·laboració veïnal, en el sentit que «si la ciutadania resident detecta qualsevol tipus de moviment en algun habitatge o apartament, ho posi en coneixement de les autoritats per tal que puguin actuar de forma immediata».

El mandatari recorda que els darrers caps de setmana Salou no ha registrat afluència de visitants de segones residències, ja que «ens vam avançar en la decisió de tancar espais públics i les platges», essent una bona mesura dissuassòria en un moment, encara, en què el moviment era lliure.

Granados ha agraït a través de Tarragona21 «l’esforç i la col.laboració de la ciutadania que està seguint les nostres indicacions i les de les autoritats sanitàries quant a la necessitat del confinament». La clau per a la resolució de la crisi la té clara Granados: «Cal trencar amb la cadena que provoca l’expansió del virus, evitar el contacte entre els persones».

 

J. Garcia