.

.

TOTS 21

Un instant de la visita de l'alcalde, Roc Muñoz

Un instant de la visita de l’alcalde, Roc Muñoz

L’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, acompanyat de la Regidora d’Ensenyament, Mila Carreté, va visitar ahir l’aula mòbil que la Fundació Repsol va instal.ar ahir divendres a l’Avinguda Manuel Carrasco i Formiguera de La Canonja. L’Aula continuarà la seva ruta per diferents ciutats del territori, com Reus, del 23 al 25 de febrer, Torredembarra, del 26 al 27 de febrer i, finalment, Tarragona, on estarà del 18 al 22 de maig.

“El món de l’energia ¿Sabies que…?” és una campanya de sensibilització educativa dirigida principalment a docents, així com al públic general, col·lectius, associacions i col·legis especials, entre d’altres. Les visites, que seran grupals, concertades i d’uns 50 minuts, desenvoluparan activitats interactives conduïdes per educadors especialitzats. Aquests jocs lúdics mostraran la importància del petroli com a font d’energia en les nostres vides, les últimes novetats d’investigació energètica i els processos d’exploració, refinació, etc.

Amb aquesta iniciativa, Repsol pretén contribuir al desenvolupament educatiu, ambiental i cultural de la societat i fomentar als escolars l’interès per la ciència, la tecnologia i el respecte al medi ambient. A més, aquest projecte és una mostra més de les actuacions i projectes de la Fundació Repsol al voltant de l’Energia Social i el seu compromís amb les persones i el planeta, els col·lectius desfavorits, la integració i la diversitat.