.

.

TOTS 21

El fins ara alcalde, Daniel Masagué (CiU) i Ignasi Duran (GIT), que ha renunciat a l'alcaldia accidental.

El fins ara alcalde, Daniel Masagué (CiU) i Ignasi Duran (GIT), que ha renunciat a l'alcaldia accidental.

Ignasi Duran, el regidor independent (Grup Independent de Torredembarra) que havia assumit l’alcaldia accidental de Torredembarra aquest divendres d’urgència (amb l’alcalde empresonat), abandona el càrrec. Duran ha fet efectiva la renúncia aquest matí en considerar que la responsabilitat d’alcaldessa accidental li pertoca a Paqui Felguera (CiU), primera tinent d’alcalde, imputada i en llibertat amb càrrecs.

La renúncia de Duran deixa el govern de Torredembarra en minoria, amb vuit regidors a hores d’ara (sis de CiU i dos del PP). Mentrestant, a l’oposició (els tres regidors de PSC, dos d’ERC, dos d’ABG) reclamen que els regidors imputats de la junta de govern abandonin les seves responsabilitats i dexin pas als candidats que els seguien en les llistes electorals, per formar un govern de transició fins a les properes municipals.

Finalment, Felguera ha assumit l’alcaldia accidental, en una notícia que s’ha conegut aquest migdia. També s’ha conegut la renúncia coma  regidor del popular José Oviedo.

Joan Marc Salvat