.

.

TOTS 21

Imatge del projecte. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Tarragona ha posat a licitació per un valor de gairebé 33.000 euros l’execució de la pavimentació d’una pista de patinatge a la part interior del velòdrom de l’Anella Mediterrània. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes abans del dia 11 d’agost, tal com consta a l’anunci fet públic aquest dilluns a la seu eletrònica del consistori,

Segons consta a la documentació que justifica aquesta instal·lació, «actualment el velòdrom disposa d’una pista ovalada pavimentada i a l’espai interior d’aquesta es troba una pista poliesportiva de formigó. La pista de formigó disposa de accessos pavimentats que connecten directament amb el carril d’acceleració de la pista. La resta de superfície interior actualment es troba en terres i amb herbes i plantes que han crescut’.

Davant d’aquesta realitat, el projecte ‘es redacta per la pavimentació d’una pista de patinatge a la part interior del velòdrom de l’Anella Mediterrània. En la redacció d’aquest projecte s’ha tingut en compte què en el moment de l’execució de les obres com un cop ja estigui la nova pista executada, tant la pista del velòdrom com la pista poliesportiva existents no hagin patit ni pateixin en el futur cap desperfecte degut a la incorporació d’aquesta nova pista de patinatge’.

El traçat de la nova pista ‘anirà annexa a la part interior de la pista existent del velòdrom (carril d’acceleració de color blau) en tot el seu recorregut. Arrancarà al mateix nivell quedarà enrasada a la pista existent i no quedarà cap esgraó ja que la normativa no permet cap obstacle al carril d’acceleració. La als trams rectes entre la pista ovalada i la pista poliesportiva actualment és de 7.50m’.

La nova pista ‘tindrà una amplada total de 6.20m amb una pendent transversal aproximada d’un 1% que arrancarà a nivell del límit del carril d’acceleració existent i baixarà cap a la pista poliesportiva interior. L’espai de 1.30m que quedarà un cop executada la nova pista entre aquesta i la pista poliesportiva farà la funció de rasa drenant de les aigües pluvials. En aquest espai de 1.30m es pavimentarà amb el mateix paviment asfàltic de la nova pista a la mateixa posició on eren abans de ser enderrocats els dos carrils de connexió entre la pista poliesportiva i el carril d’acceleració de la pista ovalada’.

J.S.