.

.

TOTS 21

El termini per optar als ajuts s’acaba el 24 de setembre

El termini per optar als ajuts s’acaba el 24 de setembre

Les conselleries d’Ocupació i de Desenvolupament Econòmic, a través de Tarragona Impulsa, ofereixen dues línies d’ajuts dirigides a les empreses que en els darrers mesos hagin apostat per obrir un negoci a la ciutat de Tarragona o per contractar persones que hagin participat en algun dels programes de formació, orientació o inserció de Tarragona Impulsa.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol incentivar tant la contractació de persones que han fet un esforç per millorar el seu currículum o s’han reorientat professionalment com l’obertura de nous negocis a la ciutat.

Els consellers Manel Castaño i Laura Castel coincideixen a afirmar que els dos ajuts tenen com a objectiu dinamitzar l’economia local i contribuir a generar més ocupació a la ciutat de Tarragona, incidint tant en la creació d’empreses com en la contractació de persones que han fet un esforç per formar-se, reciclar-se i millorar el seu curriculum.

En el cas dels ajuts a la contractació de personal el poden sol·licitar aquelles empreses, de la ciutat o no, que hagin contractat en els darrers mesos a una o més persones que hagin participat en formacions i programes desenvolupats a Tarragona Impulsa. En funció del temps de contractació i de la jornada laboral, l’ajut pot arribar a ser de 6.000€ per treballador/a contractat.

Els ajuts a noves empreses el poden sol·licitar autònoms i empreses que hagin iniciat la seva activitat des de l’1 d’octubre de 2018 fins al 15 d’agost d’enguany. L’ajut pot ser de fins a 3.000 €, segons la puntuació que s’obtingui i la quantitat de diners invertits en l’inici de l’activitat.

La quantitat total a atorgar és de 97.000 € de pressupost municipal. Tota la informació sobre qui i com es poden sol·licitar els ajuts està disponible al web: tarragonaimpulsa.tarragona.cat. En ambdós casos el termini finalitza el 24 de setembre.