.

.

TOTS 21

2016-10-14-conveni-escola-joan-xxiii

L’Ajuntament de Tarragona i l’Escola Joan XXIII han signat aquest divendres el conveni de promoció dels cicles formatius de la branca administrativa. L’acord preveu que el consistori oferirà una retribució econòmica a l’alumnat que cursa els cicles i els ofereix estades professionals a les dependències municipals. El conveni l’han rubricat el conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca i el director de l’Escola Joan XXIII, Joan Llatse.

L’acord formalitza la col·laboració del Tarragona Impulsa amb l’Escola Joan XXIII per promoure, impulsar i desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau mig de Gestió Administrativa i el cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances.

D’aquesta manera, set alumnes d’ambdós cursos realitzaran tasques administratives en diferents dependències municipals: el mateix Tarragona Impulsa, l’Arxiu, el Departament de Comerç, el Departament d’Informàtica i l’Institut Municipal de Serveis Socials.

En el transcurs de l’acte, el conseller Francesc Roca ha aconsellat a l’alumnat: “A la formació dual el reconeixement econòmic no és el més important. El fet de poder participar en un espai de treball et permet adquirir competències que difícilment s’aprenen en una aula”.

L’establiment d’aquest període de formació suposa una inversió municipal de 34.332 €. Es tracta de la primera vegada que l’Ajuntament col·labora d’aquesta manera amb estudis de formació dual.