TOTS 21

Façana de l’Ajuntament dels Pallaresos

Per primer cop a l’Ajuntament dels Pallaresos, i de forma pionera al camp de Tarragona, es destinarà per part del consistori ajuts econòmics per a l’adquisició de vacunes que no estan cobertes pel sistema de salut pública i, en concret, les referides al Rotavirus (Rota Teq o altres), Meningococo B (Bexsero o altres) Meningitis ACWY (Nimenrix o altres) i Prevenar.

Les ajudes consistiran en una quantitat fixa equivalent al 50% del cost de la vacuna amb un màxim de 50,00 euros per dosi de cada vacuna. La sol·licitud i documentació es pot consultar al web municipal www.Elspallaresos.cat

El termini de presentació de les sol·licituds ja ha començat i perdurarà fins al 31 d’octubre de 2021.

En paraules del regidor de Sanitat, Samuel Urbano, «d’aquesta manera arribem on no arriba la Generalitat, ja que són vacunes molt necessàries per la societat però que no estan cobertes pel sistema sanitari. L’Ajuntament dels Pallaresos ajuda als seus veïns i veïnes a fer front a la despesa d’aquestes vacunes. És una gran notícia pel municipi que tot i tenir un pressupost ajustat, aposta per potenciar el benestar social».

Redacció