.

.

TOTS 21

La regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell ha arrencat el curs molt activa i, ara, fa una innovadora proposta per al diumenge 17 d’octubre: el 1r Mercat de segona mà del Morell. Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc a la plaça de l’Era del Castell, de 10 a 14 hores, i que “ens agradaria que fos una proposta beneficiosa per a tothom i, alhora, servís per fer comunitat”, indica la regidora, Mònica Casas. I és que “segur que moltes persones tenen a casa objectes que no fan servir i que encara estan en bon estat”, per la qual cosa, “altres persones poden donar-los ús i aprofitar-los, de manera que tothom hi surt guanyant”, continua Casas.

Així, sota el lema “Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”, s’ha creat aquesta nova activitat, amb la intenció que tingui continuïtat en el temps. Un diumenge de trobada i intercanvi que es complementarà amb una xocolatada per a totes les persones assistents a les 11 hores.

Pel que fa a les inscripcions per a les zones de venda, estan limitades a 20 expositors i es poden efectuar al Centre Cultural en horari d’oficina, de 16 a 20 hores.

Per a més informació, es pot escriure a centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.

Redacció