.

.

TOTS 21

L'Ajuntament de Vila-seca farà un demà minut de silenci en solidaritat amb el poble francès.

La façana de l’Ajuntament de Vila-seca.

L’Ajuntament de Vila-seca reduirà prop d’un 60% el consum elèctric dels edificis municipals, mitjançant la substitució de les lluminàries per altres de tecnologia LED, millorant d’aquesta manera l’eficiència energètica.
Un total de 95.104,81 euros han estat destinats a aquestes millores.

A l’edifici de l’Ajuntament i les dependències de la Policia Local s’han canviat tubs de fluorescent i bombetes de baix consum per fluorescents i bombetes amb tecnologia LED, per un import de 24.845,21 € a tot l’edifici, amb el qual s’aconsegueix una reducció de la potència instal·lada del 65% aproximadament.

A la biblioteca s’han canviat els tubs de fluorescent i les làmpades de baix consum per fluorescents amb tecnologia LED, per un import de 23.231,18 €. Amb aquesta millora s’aconsegueix una reducció de la potència instal·lada del 58% aproximadament.

A les pistes esportives de l’escola Mestral s’han canviat els projectors d’halogenurs metàl·lics per projectors de tecnologia LED, per un import de 4.863,01 €, i amb una reducció de la potència instal·lada del 58% aproximadament.

Diverses actuacions a les escoles Mestral, Sant Bernat Calvó, Miramar, Cal·lípolis, i Antoni Torroja i Miret, per un total de 42.165,41 €, han aconseguit una reducció de la potència instal·lada del 56% aproximadament.

Aquestes actuacions, que seguiran i es mantindran l’any 2017, són un nou pas en la millora de l’eficiència energètica dels edificis municipals de Vila-seca.