.

.

TOTS 21

Ajuntament de Vila-seca.

Ajuntament de Vila-seca.

Davant la imputació de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, juntament amb sis regidors més, el consistori ha emès un comunicat on assegura que la documentació aportada al Jutjat d’Instrució Número 3 de Reus, així com el propi funcionament de l’administració local, “mostra que no hi hagut i no hi ha cap mena de connexió directa ni indirecta, ni circumstancial, amb la societat Innova, ni amb la societat pública Sagessa, ni amb el propi Ajuntament de Reus”. Des de l’Ajuntament indiquen que els documents aportats a ala causa “son ells mateixos la garantia de la transparència i de l’absoluta correcció del procés”.

La defensa de la gestió municipal continua afirmant que es té “la certesa absoluta del correcte funcionament de l’Ajuntament en tots els seus actes administratius i polítics, en defensa dels interessos col·lectius i dels recursos públics”. Al comunicat, el consistori qualifica de treball “eficient, transparent i professional” el dut a terme pels tècnics, funcionaris i representants polítics.

Per últim, el consistori de Vila-seca afirma que té la voluntat de col·laborar amb la justícia, “facilitant tota la informació que se li requereixi”, malgrat que es reserva el dret de defensar la institució, “exercint les accions legals que corresponguin i exigint sempre la correcció dels procediments judicials”.

El Partit Popular, a l’espera

La notícia també ha desperatat la reacció del Partit Popular de Tarragona. En un comunciat, el PP de Tarragona ha explicat que “abans de posicionar-se” esperarà que el mateix president de la Diputació i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, “doni les explicacions oportunes al respecte, fet que encara no s’ha produït”.