TARRAGONA 21

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Vila-seca.

Imatge d’arxiu de l’Ajuntament de Vila-seca.

En relació al comunicat emès pel Ball de Diables de Vila-seca (BDV) sobre la Nit de Sant Joan al nucli de Vila-seca, l’Ajuntament de Vila-seca vol recordar que aquest ajuntament sempre ha donat suport logístic i ha col·laborat en els actes que tradicionalment organitzen les entitats del municipi.

Al nucli de Vila-seca, la Festa de Sant Joan ha estat organitzada en els darrers dos anys per entitats que s’han coordinat per tal de fer diversos actes i gaudir de la revetlla de Sant Joan. Amb tot, tal i com puntualitzen en el seu comunicat diverses entitats, a Vila-seca enguany les entitats organitzadores no han tingut temps per acabar de coordinar-se i per això anuncien que treballaran amb la previsió corresponent per tal de poder activar l’arribada de la flama el proper any.

És en aquest sentit que l’Ajuntament de Vila-seca recull suggeriments i propostes i, com no pot ser d’altra manera, ofereix la seva col·laboració i suport logístic en els diversos actes que es puguin programar de cara a la propera edició.