.

.

TOTS 21

L’actuació inclou la instal·lació d’una tanca protectora, així com jocs i un panell sensorial per als infants. Foto: Tjerk van der Meulen 

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat les obres de millora de la plaça de Buenos Aires, a Bonavista, que inclouen la instal·lació d’una tanca protectora, així com jocs i un panell sensorial per als infants. El conseller de Territori, Xavier Puig, ha explicat que “aquesta millora va néixer del diàleg amb l’Associació de Veïns de Buenos Aires i la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona, que ens van comentar quines eren les necessitats del barri”. Puig ha afegit que “amb aquesta acció, estem millorant un punt de trobada del barri, que ha d’esdevenir un espai de convivència entre generacions”.

La plaça de Buenos Aires està situada al carrer Vint-i-vuit, cruïlla amb travessera carrer Vint-i-set. Fa uns quinze dies es va dur a terme la instal·lació de la tanca de fusta amb porta que té com a objectiu aconseguir un espai més segur per als infants. Ara s’estan instal·lant un parell de molles i un panell sensorial, una proposta de joc inclusiva. Les actuacions tenen un cost total de 6.126,56 EUR (IVA inclòs).

Aquesta intervenció de millora es completarà amb la instal·lació d’una àrea de benestar dirigida a les persones de la 3a edat. La consellera d’Esports, María José López, ha explicat que “els propers mesos s’instal·laran àrees d’activitat física dirigides a la gent gran en diferents barris com Buenos Aires, Tarragona 2, la Floresta o la Granja”. “L’esport i l’activitat física –afegeix— són bàsics per millorar la salut de totes les edats i és compromís d’aquest govern adequar l’espai públic perquè s’hi puguin practicar en les millors condicions possibles”.

Redacció