.

.

TOTS 21

Josep Maria Tost, alcalde de Riudecanyes.

L’aparició de Riudecanyes com un dels punts clau en la gestació de la cèl·lula terrorista que va atemptar a Barcelona i Cambrils ha obligat l’Ajuntament a emetre un comunicat de cinc punts en el qual s’afirma que va ser «gràcies a la col·laboració ciutadana» que divendres passat es «va detectar» i «comunicar als Mossos» diversos «fets sospitosos al voltant de l’antic restaurant ubicat a la urbanització Mar de Riudecanyes».

La nota afegeix que els membres de la policia catalana van «localitzar en aquest indret les restes d’una foguera amb documentació i altres elements».

Alhora, el consistori assegura que «tota l’activitat que es comenta que s’hauria realitzat, va tenir lloc a la part exterior del solar que, cal recordar està situat en una zona de pas i trànsit de vehicles i persones, pròxim a les vivendes».

«Aconsellem a la població de Riudecanyes -continua el comunicat- que estiguin tranquils. En aquests moments és indispensable deixar treballar als cossos de seguretat i permetre la correcta evolució de la investigació. Demanem a tothom que es faci cas, única i exclusivament, de la informació oficial que aportin els cossos de seguretat o les administracions per evitar rumors, especulacions o noticies no contrastades».