TOTS 21

A través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la Canonja ja es poden realitzar més de 140 tràmits amb la màxima seguretat

A través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la Canonja ja es poden realitzar més de 140 tràmits amb la màxima seguretat

 

El regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de la Canonja, Francesc Roca, i el cap del departament, Daniel Prieto, van recollir ahir el premi al millor projecte consolidat de transformació digital en la IV edició del Congrés LocalTIC de Cunit, pel projecte “L’e-administració a la Canonja: una transformació fulminant”.

Aquest premi ha posat en valor la gran feina realitzada pels treballadors públics en el procés de transformació digital de l’Ajuntament de la Canonja en el que ha passat de 0 a 100 en administració electrònica en molt poc temps i a l’administració per ser i mostrar-se activa en projectes d’innovació i administració electrònica.

En aquesta IV edició del Congrés, que s’ha centrat en la innovació i modernització del món públic, la gestió del canvi, l’empoderament públic i municipis smart, Daniel Prieto també hi ha dut a terme una ponència sobre l’exitós i ràpid procés de transformació digital de l’Ajuntament de la Canonja, que seguirà evolucionat incorporant nous sistemes i millores.

El cap del departament de Noves Tecnologies ha destacat la bona organització del congrés i el gran nivell de les ponències. Per la seva banda, el regidor Francesc Roca ha agraït als treballadors la feina feta i l’esforç per a fer-ho possible i els ha donat l’enhorabona per l’èxit aconseguit.

Recordem que a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la Canonja ja es poden realitzar més de 140 tràmits amb la màxima seguretat, sense condicionaments d’horaris ni d’espai i contribuint a un ús més eficaç i eficient dels recursos públics.