TOTS 21

Imatge d’un Senalló de Contes a la Biblioteca fa uns mesos.

El Patronat de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja i la Biblioteca Pública municipal proposen activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi des de casa. Pels més menuts, el dijous 23 a les 5 de la tarda, la contacontes Gisela Llimona explicarà la llegenda de Sant Jordi, i alguna sorpresa més, en directe des del Facebook Canonja Cultura.

I per fer aquest Sant Jordi més especial i fomentar la lectura, l’Ajuntament anima a joves i adults a que durant la setmana us graveu recomanant un llibre i llegint-ne un petit fragment i a que el vídeo fent una publicació pública a Facebook, etiquetant a Canonja Cultura i afegint el Hashtag #SantJordilaCanonja perquè canongins i canongines el puguem veure. I si voleu participar del vídeo de recomanacions que muntaran per la celebració del 23 de juliol, envieu també el vídeo al WhatsApp del 605 914 414.

Finalment, aquest dijous també es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de redacció i dibuix «Sant Jordi a casa” que es publicaran a la web i a xarxes socials.