L’Ajuntament de Constantí realitza obres de millora als centres educatius durant el període de vacances escolars

 

Pel que fa a l’escola Centcelles, s’ha dut a terme l’anivellament del terra dels patis, a més de reforçar els peus de les columnes dels porxos, i s’han arranjat les rampes d’accés a les aules.

Tal i com ja ver fer l’any passat, aprofitant les vacances escolars d’estiu, l’Ajuntament de Constantí està realitzant durant les darreres setmanes obres de manteniment i millora als centres educatius del municipi.

En total, el consistori ha destinat una partida genèrica de 40.000 €uros a l’execució d’aquestes obres que s’han fet tant a les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà, com també a la Llar d’Infants Municipal, l’Escola d’Adults i a la Biblioteca.

En el cas de l’escola Mn. Ramon Bergadà s’han fet diverses actuacions de manteniment a diversos espais del centre, com les pistes esportives, lavabos i vestidors, a més de revisar l’enllumenat exterior i interior de l’edifici. Pel que fa a l’escola Centcelles, s’ha dut a terme l’anivellament del terra dels patis, a més de reforçar els peus de les columnes dels porxos, i s’han arranjat les rampes d’accés a les aules, a més d’altres actuacions de manteniment als lavabos i altres espais de l’escola.

Aquest estiu també s’han fet tasques de revestiment de la façana, pintura i arranjament del pati a la Llar d’Infants Municipal; s’han instal·lat mampares per tal de millorar la distribució de les aules a l’Escola d’Adults, i finalment, a la Biblioteca Municipal, s’han desenvolupat tasques de pintura a l’interior de l’equipament, així com a les escales, baranes i a l’entrada de l’edifici.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *