.

.

TOTS 21

Entrega de diplomes dels cursos de formació

Entrega de diplomes dels cursos de formació

El passat 27 de gener es van citar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí més d’una quarantena de persones per a la recollida dels diplomes per la seva assistència als mòduls formatius atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya conjuntament amb el Consorci Municipal del Camp i l’Ajuntament de Constantí. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Josep Maria Franquès, i el regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Ruben Gras.

L’any 2014 es van impartir 3 cursos totalment gratuïts a més de 55 usuaris del municipi, cursos de formació amb certificació professional orientada en matèria de Socorrisme en instal·lacions aquàtiques i Neteja en Espais Oberts i Instal·lacions industrials. Amb posterioritat a la finalització dels cursos, més del 35% dels alumnes s’han pogut insertar professionalment al món laboral gràcies a aquesta formació impartida des del nostre Ajuntament .

D’altra banda, actualment l’Ajuntament de Constantí treballa amb la intenció d’introduir una partida pròpia als pressupostos del 2015 per a dur a terme diversos cursos de formació de cara aquest exercici, ja que aquest any no es rebran subvencions del SOC.

El regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Constantí , Ruben Gras, va assenyalar que “se segueix apostant per una formació continuada i de qualitat que pugui donar servei a les necessitats bàsiques de la ciutadania, garantint així els cursos de Formació Professional gestionats mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya i també a través de recursos propis.”