TOTS 21

L’Oficina d’Atenció Ciutadà de l’Ajuntament de Cambrils reprèn el servei de d’expedició i renovació del DNI, que s’havia suspès el març del 2020 a causa de la pandèmia. Foto: Ajuntament

A partir del mes d’octubre, l’Oficina d’Atenció Ciutadà de l’Ajuntament de Cambrils reprèn el servei de d’expedició i renovació del DNI, que s’havia suspès el març del 2020 a causa de la pandèmia.

Així doncs, la Policia Nacional es tornarà a traslladar a l’OAC de Cambrils dos dies a la setmana per atendre a la ciutadania del municipi i rodalies. Com era habitual, els dimarts es recollirà la documentació per l’expedició i els dijous de la mateixa setmana es lliurarà el certificat digital i el DNI.

El regidor de Govern Obert, Eduard Pellicer, ha celebrat que el servei es torni a prestar des de Cambrils per oferir una atenció més propera i evitar que la ciutadania s’hagi de desplaçar a Reus.

Les persones interessades ja poden sol·licitar cita prèvia a citaprevia.gestorn.com/Cambrils o trucant al 977 794 579 en horari de 8 a 14 hores. En cas d’alta del DNI, per demanar la cita prèvia cal indicar el DNI del pare/mare o tutor/tutora legal. La documentació necessària per la tramitació del document es pot consultar a http://www.interior.gob.es/web/servicios-al-ciudadano/dni/documentacionnecesaria-para-su-tramitacion

Redacció