L’Ajuntament de Cambrils millora la carpa de la zona esportiva

 

El cost de l’actuació ha estat de 32.500 euros.

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha realitzat diverses millores a la carpa de la zona esportiva. L’actuació en aquest equipament esportiu ha consistit en el repintat de la pista i la reparació i condicionat de les grades mòbils, que es tornaran a col·locar en els propers dies. A més, també s’hi instal·larà un nou marcador electrònic i xarxes de protecció de fons, entre altres millores. El cost de l’actuació ha estat de 32.500 euros.

La carpa és la pista d’entrenament dels equips de categories des de pre-benjamí a sèniors dels clubs cambrilencs de Handbol, Futbol Sala Mediterrani, Futbol Sala Laguna i Cambrils Futbol Sala. A més, els dilluns i els dimecres també s’hi duu a terme part de l’activitat de preparacions físiques per a proves d’accés a Bombers, Mossos, Policies Locals, INEFC i Forestals, entre d’altres.

Previsions d’ús de les instal·lacions esportives per a la nova temporada

La previsions d’ús de les instal·lacions esportives per a la propera temporada són de 1.150 partits oficials i quasi 200 hores d’entrenaments.

Els camps de futbol de la zona esportiva (les dades inclouen la carpa) els faran servir 33 equips de l’Unió Cambrils Futbol, tres de veterans i dos del Reus B Cambrils. En total s’utilitzarà més de 90 hores per a entrenaments i s’hi disputaran 600 partits oficials.

Per altra banda, el Palau d’Esports serà utilitzat per 61 equips de futbol sala, handbol, bàsquet, hoquei i patinatge, que hi realitzaran més de 100 hores d’entrenaments i 650 partits oficials.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *