.

.

TOTS 21

L’alcalde, Oliver Klein, va donar ahir la benvinguda a la primera sessió del seminari sobre planificació i  avaluació dels indicadors de gestió. Foto: Ajuntament

El personal tècnic amb responsabilitats d’equips de l’Ajuntament de Cambrils ha iniciat programa formatiu de quatre sessions amb l’objectiu de millorar la gestió interna, avaluar les polítiques públiques i avançar cap a un nou model organitzacional orientat a la ciutadania, la gestió de les dades i el rendiment de comptes.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va donar ahir la benvinguda al curs als 33 treballadors i treballadores participants en la primera sessió del curs i va posar en valor la necessitat de formar-se en les funcions de seguiment, control i planificació per assegurar uns serveis públics de qualitat i una atenció especialitzada a la ciutadania.  

L’actual context que facilita el teletreball i els sistemes de treball descentralitzats, demana nous lideratges i noves eines que ajudin a fer una seguiment de les tasques encomanades. En aquest sentit, la creació o selecció d’indicadors de seguiment, la construcció de quadres de comandament i els mètodes operatius de control i seguiment han d’estar presents en tots els àmbits de gestió d’una organització local.

Redacció